tirsdag den 8. juni 2010

Med i ny filosofi-blog

Jeg har sagt ja til at medvirke på en ny gruppeblog om filosofi under videnskab.dk. Vi er fem der skiftes til at skrive indlæg og det første (af Søren Overgaard om tankelæsning) er netop kommet op idag - det anbefales hermed.

Min plan er dog at krydspostere mine egne indlæg fra gruppebloggen her efterhånden som de kommer på - så kan folk selv vælge hvilken diskussion de helst vil deltage i (om nogen).

8 kommentarer:

James sagde ...

Jeg ser frem til, at læse med på bloggen. Jeg håber, at den bliver et noget andet niveau end resten af videnskab.dk. Det ville være rart, om der faktisk blev skabt noget på dansk der var læseværdigt.

Med håbet om mange gode artikler.

caroline osv. sagde ...

Jeg synes det er for hårdt at sige at der slet ikke er noget læseværdigt på videnskab.dk som det er (hvis det altså er det du hævder). Ja, der er mærkelige ting imellem og den primære målgruppe er(så vidt jeg har forstået) gymnasieelever, så der er grænser for hvad man kan forudsætte når man skriver.

Faktisk synes jeg mere problemet med sitet er at det lægger sig i forlængelse af forventningen om at forskere skal levere gratis formidlingsarbejde til et statsstøttet medie (som så vidt jeg ved suger af forskningsmidlerne) der konkurrerer med private medier. Selv ser jeg det dog som en del af mit arbejde.

Med dette sagt, tak for tilliden til at bloggen bliver læseværdig - jeg vil i hvert fald gøre mit bedste!

James sagde ...

Der er skam læseværdigt indhold på videnskab.dk: men det er tydeligt, at det meste indhold er skrevet af journalister.

Niveauet måtte godt hives lidt op. Både på Pol. og JP kan der findes artikler af samme og bedre kvalitet.

Et af de store fejl ved videnskab.dk er, at det ikke er formår at skabe lyst til, at søge yderligere viden. Artiklerne er ikke inspirerende.

caroline osv. sagde ...

Enig i at det er et stort problem hvis artiklerne på videnskab.dk ikke er inspirerende! For mig at se er det hele sitets eksistensberettigelse.

Ikke helt anonym sagde ...

Er det ikke lidt unfair overfor de andre i gruppebloggen – at du har flere års erfaring med blogindlæg og du formentlig også skriver meget mere spændende? :-D

caroline sagde ...

Hør nu her! Hvad mener du med ikke helt anonym? Nu tror folk jeg ved hvem der står bag kommentaren (eller at jeg har skrevet den selv)... Og jeg kan selvfølgelig ikke være med til sådan et ’er du holdt op med at slå din kone?’-spørgsmål? 1. Carsten begyndte at blogge længe før mig. 2. Og det er ikke givet at jeg ”formentlig skriver meget mere spændende” - vent nu og se (fx 2. del af Sørens indlæg om tankelæsning). Men ok, hvis der endelig skal være anonyme anklager på min blog, så tror jeg godt jeg kan leve med denne type:-)

Ikke helt anonym sagde ...

Tror du ikke, at de fleste af dine læsere godt er klar over, at du ville finde på et meget bedre navn, hvis det var tilfældet? :-)

caroline sagde ...

...men måske er jeg så snedig at jeg ville bruge omvendt psykologi:-)